Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z SM <<< POMOCY ! fast

tyskacz004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem sobie sm za 50 zł esem. Wysłałem im esa i przyszedł kod zwrotny a sm brak oto zwrotny sms "Obcizenie rachunku pomylne. Aby zakoczyc patno musisz wysla jeszcze 1 SMSow o tresci xxx na numer xxx , Kontak : jakis tam link . Później wysłałem drugiego smse i doszły mi sm . Moje pytanie jest takie czy naliczy mi 2x50 zł ? czyli 100 zł czy tylko jakby raz wysłał czyli 50 zł ?

POzdrawiam !

Opublikowano

Raczej powinno 50 naliczyć. Najlepiej jak skataktujesz sie z operatorem i sprawdzisz stan konta.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

tak jest jak kupujesz SM za 50 to musisz wyslac 2 sms, przeczytaj nawet jest napisane tam gdzie masz podany kod i nr na ktory masz wyslac sms ;)

Po prostu wyślij **** na numer 92*** i otrzymasz potwierdzający SMS o dokonaniu płatności.Musisz w sumie wysłać 2 SMSów, aby zakończyć proces płatności.

Koszt za SMS: 24.60 PLN

Dostawca mopay - usługa firmy Mindmatics AG. Kontakt: http://pl.mopay.com

Całkowity koszt: 2 x 24.60 PLN/SMS (2 x 20.00 PLN/SMS + VAT)

Z przyczyn bezpieczeństwa możliwość doładowania konta została ograniczona do dwóch numerów telefonów na jednego użytkownika. Zastrzegamy sobie prawo do niedoładowania konta, na którym limit został przekroczony.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Nie nie ;) , przecież gdyby było 2x50 zł to by pozwali ich xD , też raz tak wysłałem , ale jedno to jest wysłanie kwoty i przychodzi sms zwrotny , a potem jeszcze raz wysyłasz i sms ten jest całkowicie darmowy :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...